"Op een frisse, maar zonnige zaterdag ben ik samen met mijn man afgereisd naar Zuidland om te mogen ervaren hoe het is om een paardencoachsessie te krijgen. We werden hartelijk ontvangen door Janneke en na een korte introductie hebben we ons laten meenemen in wat er komen zou. We hadden afgesproken om ieder een individuele sessie te houden en een gezamenlijke. Deze mix was heel prettig, omdat het verkrijgen van eigen inzichten van belang is, maar ook de inzichten die je krijgt als koppel. 

De verbinding met het paard Witha ging op een natuurlijke, bijna verzorgende manier. Mooi om te zien hoe anders dat was met het paard Chaos. Een andere persoonlijkheid, een andere aanpak met een andere dynamiek. De interactie tussen mens en dier is mooi om waar te nemen en deze pure vorm van feedback hebben wij als zeer waardevol ervaren. Het is deels inzichten krijgen over jezelf als persoon en hoe je in het leven staat, daarnaast bewustwording creëren, maar ook gewoon een hele, leuke middag hebben.

Ik kan het een ieder aanraden om zichzelf of een ander zo een sessie cadeau te doen. Het is een belevenis waar je nog met veel plezier op terug zult kijken, hoe emotioneel het ook kan zijn."

 

<< terug naar het overzicht